Vertaal deze pagina

    Translate from:

    Translate to:

Print deze pagina Email deze pagina

Deejay Henk

Muziekstijl: Top 40 / Dance Classics / House / NL / Allround

Nu

Deejay Henk draait het liefst alle soorten muziek door elkaar. Ook laat hij zich graag inspireren door muziek van onbekende landen (Egypte, Rusland, Polen, Israel, Afrika, etc…). Zijn voorkeur ligt bij Dance Classcis, House Classics en Top 40 muziek. Met het aanwezige publiek probeert Deejay Henk altijd een band op te bouwen door juist die muziek te draaien, die zij graag willen horen. Verzoekjes zijn altijd welkom.

Deejay Henk kan ogen op een ruime ervaring. Zijn muziekstijl is Allround. Van Dance Classics naar House en van Latin naar Nederlandstalig is voor hem een must.

Vroeger

DJ Henk is al vanaf zijn 11e jaar bezig met muziek. Zijn eerste feest was een klassenavond op zijn lagere school. Maar het duurde tot 1981 voordat hij echt regelmatig ging draaien. Bij Jeugdsoos Bistro ’72 in Heemstede en Plexat in Haarlem draaide hij maandelijks. Langzaam aan kwamen ook aanvragen voor Bruiloften en Partijen. Veel zalen in Nederland heeft hij reeds op z’n kop gezet. Ook in Mexico en Egypte mocht Henk zijn kunsten vertonen.

 

Luister hier naar de favoriete muziek MIX van Deejay Henk: